Om Aabenraa i Bevægelse


Se hvad der sker nær dig!

På denne side kan du få overblik over de mange motionsaktiviteter, der finder sted i Aabenraa Kommune. Hvis du klikker på fanen aktiviteter, vil du kunne se de aktiviteter som for eksempel foreninger, fitnesscentre, kommunen eller andre borgere inviterer dig med til. Der er både gratis aktiviteter og tilbud, der kræver betaling – disse aktiviteter er markeret med et dollartegn.

Få andre med til dine aktiviteter!

Opret dine aktiviteter på platformen og få andre med! Hvad enten du er privatperson, repræsenterer en foreningen eller for eksempel en danseskole eller et fitnesscenter er du velkommen til at oprette dine aktiviteter her på siden. Det er gratis for dig at bruge Aabenraa i Bevægelse og synliggøre dine aktiviteter overfor borgerne i Aabenraa Kommune – uanset om det er en løbetur i skoven eller dit nye yoga-hold, du vil promovere. Eneste krav er at bevægelse er en del af aktiviteten.

Om Aabenraa i Bevægelse

Aabenraa i Bevægelse er et af flere bevægelsesprojekter i Aabenraa Kommune, der skal gøre det nemmere for borgerne i Aabenraa Kommune at bevæge sig – og dermed leve et sundere liv. En af forudsætningerne for mere bevægelse er, at man ved, hvilke tilbud der findes. Derfor har Aabenraa Kommune udviklet en bevægelsesplatform, der synliggør de mange motionstilbud i området og de faste faciliteter som borgerne i kommunen til enhver tid kan benytte sig af.

iPhone App

Har du en iPhone kan du komme i bevægelse med vores iOS App. App'en giver dig mulighed for at oprette og tilmelde dig aktiviteter i Aabenraa og få nyheder omkring Aabenraa i Bevælgese.Android App

Kom i bevægelse med vores Android App. App'en giver dig mulighed for at oprette og tilmelde dig aktiviteter i Aabenraa og få nyheder omkring Aabenraa i Bevælgese.Samarbejdspartnere